Leírás
Kapor palánta – illatos fűszernövény klasszikus ételekhez
A kapor (Anethum graveolens) népszerű, gyors növekedésű egynyári fűszernövény, amelyet intenzív illata és különleges, enyhén ánizsos íze miatt kedvelnek a konyhákban. Friss levelei ideálisak uborkás ételekhez, kapros mártásokhoz, tzatzikihez, főzelékekhez, levesekhez és kapros túrós töltött ételekhez. Virágzás előtt a legízletesebb, de akár magját is felhasználhatjuk savanyúságok ízesítésére.
Napfénykedvelő növény, jól fejlődik laza, jó vízelvezetésű talajban. Frissen szedve a legzamatosabb, de fagyasztva is megőrzi aromáját. Konyhakertbe, balkonládába vagy akár fűszernövényes ágyásba is kiváló választás.
Paraméterek
Kiszállítás | késői |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.